Aankoopadvies en installatie

Het aanschaffen van een nieuwe computer, laptop of printer is niet eenvoudig; een aankoopadvies is dan wenselijk. De keuze bij aanschaf is enorm en de prijsverschillen zijn groot. Vaak is het dan lastig om de juiste keus te maken. Soms laat men zich verleiden tot een aanbieding of kiest men voor het uiterlijk van de computer. Dit is vaak niet de beste keus voor uw persoonlijke situatie. ICT-Perfect adviseert u bij uw aankoop.

 

Aankoopadvies

Gelukkig heeft ICT-Perfect wel verstand van computers. Op basis van uw wensen en budget ontvangt u een advies met onderbouwing. Door gebruik te maken van dit aankoopadvies weet u zeker dat u de apparatuur koopt die bij u past en geeft u niet onnodig geld uit aan specificaties die u niet gaat benutten. ICT-Perfect is onafhankelijk en niet gebonden aan welke leverancier dan ook. Uw (computer) belang staat voorop!

Aankoop en installatie

Indien gewenst schaft ICT-Perfect de apparatuur voor u aan en installeert deze, zodat u snel en zorgeloos van uw nieuwe computerapparatuur gebruik kunt maken.

 

Neem direct contact op!